Morgenavond collecte voor de 'In memoriam actie'

Morgenavond collecte voor de 'In memoriam actie'

Vorig seizoen tijdens de wedstrijd Feyenoord - Vitesse stonden we als supporters stil, bij hen die ons door de jaren heen ontvallen zijn. Die actie was mooi en zeer indrukwekkend. Tijdens de wedstrijd werd het een minuut lang stil in het stadion en in dat moment is het idee geboren om elk seizoen op een geschikt moment onze verloren kameraden te herdenken.

Voor dit seizoen is de keuze gevallen op Feyenoord - VVV. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op woensdag 27 oktober 2010. Een avondwedstrijd en bij uitstek geschikt voor een dergelijke herdenking. De supporter die de drijvende kracht was achter de twaalfde minuut actie tegen FC Twente (en hiervoor een stadionverbod heeft ontvangen) gaat deze keer wat doen via de officiële kanalen in en om het stadion.

De exacte inhoud van de actie willen we nog niet prijsgeven maar het gaat groots en prachtig worden. Zowel binnen als buiten het stadion zullen er simultaan dingen gaan gebeuren. Een dergelijke actie kost uiteraard geld, veel geld. De spelersgroep, de technische staf maar ook de FSV en diverse websites hebben een bedrag gedoneerd aan de organisatoren. Herdenken kan echter niet groot genoeg gebeuren, en nu de voorbereidingen nog moeten starten is het een goed moment om te kijken of het nog gekker en groter kan worden. Om die reden zal er morgen een collecte plaatsvinden voor en tijdens het duel met FC Twente.

Voor de wedstrijd zal er vanaf 18:00 gecollecteerd worden op DHZ door Leonardo en in de rust zullen er een aantal supporters staan bij de uitgang van de Legioenzaal. Uiteraard is de hoogte van de donatie geheel vrijwillig maar hoe meer geld er in de bus komt hoe groter de actie kan en zal worden. Elke stuiver zal meegenomen worden in het eindresultaat. Geef gul is een oude term maar als hij ooit echt van toepassing is dan is het nu. Deze actie is voor Feyenoorders die meekijken van boven en door Feyenoorders die nog altijd aan hun denken!

Wij danken een ieder alvast voor hun bijdrage. Hand in Hand, kameraden!

Lees meer over
collecte
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties