Gyan: 'We moeten bidden voor Feyenoord'

Gyan: 'We moeten bidden voor Feyenoord'

Het gaat Feyenoord op het moment niet voor de wind. Zo denken veel supporters aan vervlogen tijden en aan vertrokken spelers. Christian Gyan was een van die spelers die bij Feyenoord uitgroeide tot een ware cultheld. Niet omdat de geboren Ghanees zo verschrikkelijke goed kon voetballen, maar omdat hij een ware Feyenoorder was. Die voor zijn club tot het gaatje ging.

Gyan kwam in 1996 naar Feyenoord, waar hij eerst snel werd uitgeleend aan Excelsior Na een half jaar haalde Leo Beenhakker hem terug naar Feyenoord. Bij Feyenoord won hij een landskampioenschap, een Johan Cruijff Schaal en een UEFA Cup. Na wat omzwervingen wil Gyan nu als speler bij de Rotterdamse hoofdklasser Leonidas aan de gang.

In FC Rijnmond van vrijdag jl. ondermeer een interview met Gyan. Hierin geeft hij aan dagelijks voor Feyenoord te bidden en dat hij liefst bij Feyenoord zijn carrière had afgesloten.

Verder in het programma spreekt algemeen directeur Simon Kelder van Excelsior ondermeer over de samenwerking met Feyenoord en wie hem als directeur bij Excelsior opvolgt. Wat gaat Robin van Persie bij Excelsior doen en is Mario Been nog wel de juiste trainer van Feyenoord

Lees meer over
Gyan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties