Mark Koevermans: 'Naar Coolsingel blijft een droom'

Mark Koevermans: 'Naar Coolsingel blijft een droom'

Het winnen van de landstitel is op basis van de huidige financiële huishouding een utopie voor Feyenoord, maar ondanks de forse bezuinigingen geeft men in Rotterdam-Zuid de moed niet op. "Feyenoord moet structureel gezond worden, maar ook ik wil naar de Coolsingel. Dat blijft een droom", vertelt Mark Koevermans, die ervoor moet zorgen dat de schuldenlast van Feyenoord wordt verlicht.

Structureel gezond worden is volgens Koevermans op vrij korte termijn mogelijk. "Het directieteam weet dat dit een lastige periode is, maar wij weten zeker dat wij deze club binnen drie jaar structureel gezond kunnen maken", vertelt Koevermans aan het Algemeen Dagblad. "Iedereen knokt binnen de club voor zijn eigen winkeltje. Leo wil een nieuwe spits, ik zoek op commercieel gebied naar investeringen, maar allemaal met één doel: de club beter maken."

Het nieuwe stadion is van cruciaal belang. "De nieuwe Kuip kan de begroting enorm opschroeven", haalt Koevermans aan. "We zitten nu op 38 miljoen euro, maar dan kan het misschien wel naar honderd miljoen. Natuurlijk staat dat stadion er nog niet, maar als wij zekerheid hebben kunnen wij uiteraard wel gesprekken aangaan met grote sponsors."

Lees meer over
Mark Koevermans Coolsingel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties