Kom zondag naar het Maasgebouw (reminder)

Kom zondag naar het Maasgebouw (reminder)

Beste mede-supporters, Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben, is er dit jaar voor de start van het seizoen alweer iets van ons afgenomen. Na eerder de klassieker en de bekerfinale is dit jaar onze traditionele eerste training aan de beurt.


Onze eerste training was altijd een groot feest. Onze eerste training stond altijd voor gezelligheid, sfeer en een onderlinge verbondenheid. Jaarlijks kwamen hier tien duizenden mensen op af, en het was elk jaar, weer prachtig om te zien. Een fakkelzee, vrolijke kinderen, (nieuwe) spelers die hun ogen uitkeken en trots waren om datzelfde jaar voor Feyenoord te spelen.

Echter heeft Feyenoord op 9 juni jl. besloten dat dit allemaal tot het verleden zal behoren. Er zullen maximaal 5000 mensen aanwezig kunnen zijn en die zullen dus een kaartje moeten bestellen. Door deze maatregel zal er echter veel controle zijn en behoort dus ook, de altijd prachtige fakkelzee, tot de verleden tijd. Controle die nergens voor nodig is! Traditiegetrouw zijn er bij onze eerste training van Feyenoord vrijwel nooit problemen en heeft iedereen een geweldige dag.

Voor ons als supporters is hiermee de grens bereikt. Een grens, van tot hoever wij dit nog allemaal kunnen en vooral willen pikken. Al jaren lang mogen we steeds minder en lijkt de relatie tussen het Legioen en Feyenoord steeds meer op een haatliefdesrelatie. Een relatie waarin wij de liefde en zij de haat zijn. Het enige wat onze club op dit moment nog groot maakt zijn wij! Het weliswaar trouwe, maar niet gekke Legioen.

Daarom trekken wij hier de grens. Tot hier, en niet verder. Wij pikken dit niet langer! Wij willen dan ook dat er actie ondernomen wordt. En dat is precies wat er gaat gebeuren! Wij moeten Feyenoord eens te meer laten zien van wie Feyenoord nou werkelijk is! En dat gaan we doen door nogmaals flink duidelijk te maken aan het bestuur wat wij er van vinden.

Daarom willen wij bij deze iedereen oproepen om op de dag van onze eerste training, 27 juni, om 10:00 uur voor het Maasgebouw te verzamelen. Neem vooral je fakkel, rookbom of wat dan ook mee. Vergeet ook je stem niet, want WIJ zijn HET LEGIOEN en Feyenoord is van ONS!

Lees meer over
Oproep protest
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties