Transfer deadline day is aangebroken: de tijd dringt voor Feyenoord

Transfer deadline day is aangebroken: de tijd dringt voor Feyenoord

Na een maand vol speculaties en geruchten is de laatste dag van de winterse transfermarkt aangebroken. De woensdagavond verliep al erg rumoerig en de volledige focus lijkt nu te liggen op één speler: Couhaib Driouech. Voor de komst van Luciano Rodríguez is de tijd een te groot probleem geworden en Javairo Dilrosun is momenteel zijn koffers aan het inpakken.

De ontwikkelingen op woensdagavond begonnen bij het feit dat de top van Feyenoord de inschatting maakt Rodríguez niet meer op tijd naar Rotterdam te kunnen halen. Mede doordat de Uruguayaan dinsdagavond nog in actie kwam met het Onder 23 elftal van zijn land, is het een te grote uitdaging om hem nog medisch te keuren en de laatste details te bespreken, ondanks dat er wel een principeakkoord is bereikt.

Een aanvaller waarbij de tijd een minder groot probleem lijkt is Driouech. Excelsior verlangt een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro en Feyenoord heeft inmiddels officieel aangeklopt om een deal te bespreken. De grootste uitdaging bij deze transfer is de concurrentie van PSV. Vanuit Eindhoven klinken de geruchten dat er al een bod is uitgebracht van drie miljoen euro, echter stemt dit men in Kralingen absoluut nog niet tevreden. Mogelijk kan Leo Sauer, zodra hij zijn contract heeft verlengd, ook een rol spelen in de onderhandelingen voor Feyenoord.

Naast de hoop op een inkomende transfer, is de verwachting dat Dilrosun zijn laatste minuten voor Feyenoord heeft gespeeld. Nadat Hellas Verona, US Lecce, FC Lorient en Celta de Vigo allemaal zijn afgehaakt wegens een te hoge vraagprijs, is Club America tegen het einde van de transferwindow zeer serieus in de markt voor de aanvaller. De Mexicanen hebben hebben een akkoord bereikt met de clubleiding uit Rotterdam en moeten alleen nog de laatste plooien gladstrijken met Dilrosun. De clubs en speler hebben nog tot vrijdagochtend 7:00 uur de tijd om tot een akkoord te komen.

Aanwinsten
Hoewel de spelers wellicht niet voor het eerste elftal zijn gehaald, heeft Feyenoord zich wel versterkt met twee spelers. Luc Netten kwam transfervrij over van NEC en gaat Feyenoord Onder 21 versterken als redelijk ervaren verdediger in de strijd om promotie. Daarnaast kwam ook Isak Alemayehu Mulugeta over naar de belofteploeg van de Rotterdammers. De Zweed komt op huurbasis over van Djurgården.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties