'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Rodríguez'

'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Rodríguez'

De komst van Luciano Rudríguez lijkt een stap dichterbij. Feyenoord heeft namelijk een principeakkoord bereikt met de aanvaller van Liverpool Montevideo, zo meldt 1908.nl maandagavond. Nu is het aan Dennis te Kloese om een akkoord te bereiken met de club uit Uruguay.

In Rotterdam ligt er voor meerdere seizoenen een contract klaar om ondertekend te worden. Dat Feyenoord en Rodríguez een principeakkoord hebben bereikt, geeft nog geen zekerheid over de komst van de Uruguayaan. De onderhandelingen tussen beide clubs bevinden zich in een ver stadium, maar een akkoord moet nog bereikt worden in de laatste dagen van de transferwindow.

Een akkoord tussen Feyenoord en Liverpool Montevideo lijkt vooral afhankelijk van de concurrentie. Momenteel worden de laatste details besproken en de Rotterdammers hebben plannen gereed om af te reizen naar Uruguay om de laatste onderhandeling fysiek af te ronden en ook een eventuele medische keuring kan in Zuid-Amerika worden afgerond.

Rodríguez zelf is ondertussen actief met Uruguay Onder 23 en probeert zich met zijn landgenoten te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Dinsdagavond om 21:00 uur wordt er gespeeld tegen Peru Onder 23. De 20-jarige aanvaller begon zondagavond nog in de basis in het 0-1 verloren duel tegen de leeftijdsgenoten van Chili.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties