'Feyenoord akkoord: Dilrosun vertrekt alsnog'

'Feyenoord akkoord: Dilrosun vertrekt alsnog'

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Club America. Javairô Dilrosun werd de afgelopen weken met diverse clubs in verband gebracht, maar telkens kwamen de partijen er niet uit. Tijdens de laatste fase van de transferwindow is er alsnog een nieuwe bestemming gevonden voor de 25-jarige buitenspeler, zo melden De Telegraaf en 1908.nl.

Woensdag trainde Dilrosun gewoon nog mee met de selectie van Arne Slot, maar nu gaat hij toch zijn koffers pakken om af te reizen naar Midden-Amerika. Er zullen nog enkele zaken moeten worden afgerond in het contract van de aanvaller, maar de verwachting is dat de laatste details geen problemen zullen vormen.

Voor de transfer van Dilrosun wordt 'een lichte transfersom' overgemaakt naar Rotterdam. In 2022 werd de rechtsbuiten voor ongeveer vier miljoen euro overgenomen van Hertha BSC. Er is nog tot vrijdagochtend 7:00 uur om de deal in orde te maken, want dan sluit de transfermarkt in Mexico. Voor Feyenoord zal het vooral schelen in de salarishuishouding, aangezien Dilrosun een grootverdiener was bij de club.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties