AD: Top van Feyenoord schat komst Rodríguez niet hoog meer in

AD: Top van Feyenoord schat komst Rodríguez niet hoog meer in

De kans is klein dat Luciano Rodríguez deze transferwindow nog naar Nederland komt, zo meldt het Algemeen Dagblad. Tijd vormt een groot probleem voor Feyenoord en de clubleiding rekent inmiddels niet meer op een totaalakkoord voor een wintertransfer. De Rotterdammers werken nog wel aan een deal, maar denken dat het realistischer is om de Uruguayaan in de zomer naar De Kuip te halen.

Ook Voetbal International bevestigt woensdagavond de berichtgeving dat Feyenoord de komende uren niet meer rekent op een totaalakkoord met Liverpool Montevideo. Rodríguez speelt met het Olympische elftal van Uruguay in Venezuela, waardoor een medische keuring een lastig verhaal is. Het weekblad meldt ook dat Feyenoord momenteel in de wachtkamer zit om een deal voor komende zomer te realiseren.

Couhaib Driouec
Doordat Javairo Dilrosun vertrekt naar Mexico, is er een kans dat Feyenoord gaat aankloppen bij Excelsior voor Couhaib Driouech. De buitenspeler, met een contract tot medio 2025 in Kralingen, staat ook in de belangstelling van PSV die tevens al een bod hebben uitgebracht. In Eindhoven is een bedrag van ongeveer drie miljoen euro in gereedheid gebracht voor de Marokkaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties