'Club America meldt zich bij Feyenoord voor Dilrosun'

'Club America meldt zich bij Feyenoord voor Dilrosun'

Nadat FC Lorient en Cetla de Vigo lijken af te haken voor Javairo Dilrosun, is Club America nu concreet geworden voor de handtekening van de aanvaller, zo meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International.

Feyenoord is altijd al duidelijk geweest dat het een groot gedeelte van de betaalde transfersom terug wil verdienen. Nadat Hellas Verona en US Lecce afhaakten door de te hoge vraagprijs, zijn nu ook FC Lorient en Celta de Vigo doorgeschakeld naar een andere aanvaller. De 25-jarige Feyenoorder heeft nog een contract tot medio 2026 in De Kuip en werd voor een bedrag van vier miljoen euro naar Rotterdam gehaald.

Club America staat momenteel tweede in de Mexicaanse competitie en heeft zich dus officieel gemeld in Rotterdam om een transfer van Dilrosun te bespreken. Volgens het weekblad is het voorstel van América dusdanig goed dat het nu aan Dilrosun zelf is om een keuze te maken over zijn toekomst. Wanneer de buitenspeler een akkoord bereikt met de Mexicaanse club, zit zijn tijd bij Feyenoord erop.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties