'Feyenoord klopt aan bij Excelsior voor Driouech'

'Feyenoord klopt aan bij Excelsior voor Driouech'

Javairo Dilrosun gaat De Kuip verlaten en dat is voor Feyenoord reden genoeg om door te schakelen naar een vervanger. Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International hebben de Rotterdammers zich nu officieel gemeld bij Excelsior om een transfer van Couhaib Driouech te bespreken.

Excelsior zit in een enorme luxe positie. De nummer elf van de Eredivisie wil Driouech absoluut niet te gemakkelijk laten gaan en heeft zelfs al een bod van PSV op zak. Vanuit Eindhoven wordt gedacht aan een bedrag van ongeveer drie miljoen euro en dus weet Dennis te Kloese ook aan welk bedrag hij moet denken om de vleugelaanvaller naar Rotterdam-Zuid te halen.

Terwijl het erop lijkt dat Luciano Rodríguez niet meer op tijd naar Nederland gehaald kan worden, is een komst van Driouech een stuk eenvoudiger. De aanvaller maakt dit seizoen met vier doelpunten uit zeventien wedstrijden een goede indruk bij Excelsior en hoeft dus niet te wennen aan het niveau van de Eredivisie.

Bij Feyenoord wil men echter nog niet bevestigen dat er is aangeklopt bij Excelsior, toch weten insiders dus anders te melden. In Kralingen wordt er, zeker met PSV en Feyenoord die concurreren, vastgehouden aan een vraagprijs van rond de vijf miljoen euro. Krabbendam schrijft dat het mogelijk een optie is om Leo Sauer, zodra hij zijn contract heeft verlengd, op huurbasis naar het Van Donge & De Roo Stadion te laten gaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties