Vertrouwen bij Van Hanegem: "Zelfs met spits die maar niet de oude wil worden"

Vertrouwen bij Van Hanegem: "Zelfs met spits die maar niet de oude wil worden"

Feyenoord heeft de 'unieke kans' om twee keer in een seizoen van aartsrivaal Ajax te winnen. Dat schreef clubicoon Willem van Hanegem maandag in zijn column in het Algemeen Dagblad. Daarin schreef hij ook dat de club na het verkleinen van het gat met PSV niet hoeft te hopen om toch nog kampioen te worden.

"PSV verloor van NEC, dat best een leuke ploeg heeft en het Feyenoord ook moeilijk kan maken in de finale", begon Van Hanegem. "Maar dat het dan meteen weer over een nieuwe titelstrijd gaat, is natuurlijk zwaar overdreven. PSV heeft een makkelijk programma en staat nog steeds een straatlengte voor. Die ploeg zal met die spelers toch niet zo in de war raken van een verlies in Nijmegen dat ze in de laatste zeven wedstrijden nog zeven punten verspelen?"

Toch staat er voor Feyenoord dit seizoen nog genoeg moois op het programma. De bekerfinale natuurlijk, maar ook de Klassieker in De Kuip. "Feyenoord wint zelden tweemaal in een seizoen van de rivaal, maar dit is wel een unieke kans. Feyenoord is gewoon beter dan Ajax. Zelfs met een spits die maar niet de oude Santiago Gimenez wil worden."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties