#TT | Portugese media linken Sporar opnieuw aan Feyenoord

#TT | Portugese media linken Sporar opnieuw aan Feyenoord

Feyenoord wil de spits Andraz Sporar van Sporting Lissabon graag aan de selectie toevoegen en is nu teruggekomen met een verbeterd bod. De Rotterdammers boden eerst vier miljoen euro op de Sloveen, maar zouden nu naar verluidt een verbeterd bod hebben gedaan van 4,5 miljoen euro.

Dat meldt het Portugese A Bola. In de komende dagen moet dan ook duidelijk worden of de spits naar Feyenoord komt. ''Een bron die dicht bij Sporar staat heeft gezegd dat hij heel graag de overstap naar Feyenoord maakt'', schrijft de sportkrant. Het bod van 4,5 miljoen euro kan met bonussen nog oplopen tot 7 miljoen euro.

Naar verluidt kan Sporting rekenen op een vergoeding van 500 duizend euro per behaalde doelstelling als bonus, wat dus neerkomt op vijf te behalen targets in totaal. Wat die doelstellingen zijn is niet bekendgemaakt. Ook zou Sporting een doorverkooppercentage onderhandeld hebben met Feyenoord, dat ook geaccepteerd is door de Rotterdammers.

Het bod van 4,5 miljoen euro, dat dus maximaal 7 miljoen kan worden, zou erg interessant kunnen zijn voor Sporting. De Sloveen werd in januari 2020 namelijk voor zes miljoen euro overgenomen van Slovan Bratislava. Het verlies zou in dit geval dus geminimaliseerd kunnen worden of er zou zelfs winst kunnen worden gemaakt.

Het verblijf van Sporar in Portugal was geen overweldigend succes. Hij was in 38 wedstrijden goed voor 11 doelpunten en 6 assists. Een halfjaar geleden maakte hij op huurbasis de overstap naar SC Braga, waar hij in 21 officiële duels 3 goals maakte. Tijdens zijn periode bij Slovan Bratislava was Sporar succesvoller, waar hij in 78 officiële wedstrijden 60 doelpunten maakte en 17 assists gaf. De Sloveen heeft nog een contract tot medio 2025 bij Sporting.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties