Dit is de opstelling van Feyenoord tegen PEC Zwolle

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen PEC Zwolle

De laatste avondwedstrijd van dit seizoen en tevens ook de laatste wedstrijd in een volle Kuip van dit seizoen. Feyenoord speelt om 20:00 uur tegen PEC Zwolle en voor beide ploegen staat eigenlijk alleen de sportieve eer op het spel. De Rotterdammers kunnen geen plek meer stijgen of dalen en de ploeg uit Zwolle is inmiddels zeker van nog een seizoen in de Eredivisie. Arne Slot heeft nu zijn elf basisspelers aangekondigd.

In de laatste linie zijn wederom geen gekke wijzigingen toegepast door de trainer. Justin Bijlow begint met oog op het aankomende EK voetbal weer onder de lat en ook Gernot Trauner staat met die reden, en door de blessure van Quilindschy Hartman, weer in de basis. Dávid Hancko, Thomas Beelen en Lutsharel Geertruida maken de verdediging van Feyenoord compleet.

Op het middenveld is Ramiz Zerrouki de vervanger van Mats Wieffer. Wieffer heeft een blessure waardoor hij de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen voor de Rotterdammers en dat is een goed moment voor de international van Algerije om zich een aantal wedstrijden achter elkaar te bewijzen. Verder beginnen ook Quinten Timber en Calvin Stengs aan de aftrap.

In tegenstelling tot de andere linies, zijn er in de aanval wel een aantal wijzigingen. Yankuba Minteh en Santiago Gimenez beginnen op de bank en worden vervangen door Igor Paixão en Ayase Ueda. Luka Ivanusec start op de linkerflank.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Timber, Stengs; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Read, Lopez, Van den Belt, Lingr, Sauer, Minteh, Gimenez, Jahanbakhsh.

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen PEC Zwolle
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties