#TT | Ook Uruguayaan Araújo gelinkt aan Feyenoord

#TT | Ook Uruguayaan Araújo gelinkt aan Feyenoord

César Araújo kan worden toegevoegd aan het rijtje spelers dat in verband wordt gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers willen de selectie het liefst versterken met onder meer een nummer zes. De 21-jarige middenvelder uit Uruguay wordt door buitenlandse media gelinkt aan Feyenoord.

De Braziliaanse journalist Venê Casagrande meldt dat Araújo in de gaten wordt gehouden door Feyenoord. De rechtspoot Araújo heeft een contract tot medio 2024 bij Orlando City SC en een geschatte transferwaarde van rond de twee miljoen euro. De Amerikaanse club heeft een optie om zijn contract met één jaar te verlengen.

Araújo speelde afgelopen seizoen 32 wedstrijden in de MLS. Naast Araújo werd Feyenoord de afgelopen weken gelinkt aan Sivert Mannsverk, Ramiz Zerrouki, Nicolas Raskin, Ladislav Krejčí, Máximo Perrone en Ali Mohamed. Daarmee lijkt Feyenoord nadrukkelijk op zoek naar een verdedigende middenvelder. De winterse window opent drie januari.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties