Transfertarget Krejčí brengt bezoekje aan Hancko en Feyenoord

Transfertarget Krejčí brengt bezoekje aan Hancko en Feyenoord

Ladislav Krejčí wordt gevolgd door Feyenoord als mogelijke versterking voor het middenveld. De scouts van de Rotterdammers houden de situatie van de 23-jarige middenvelder bij Sparta Praag nauwlettend in de gaten. Zondagmiddag is Krejčí gespot in De Kuip.

Krejčí was aanwezig om zijn goede vriend Dávid Hancko te steunen in de stadsderby tegen Excelsior, zo blijkt uit zijn berichten op Instagram. De twee hebben nog altijd goed contact nadat de Slowaak de overstap naar De Kuip heeft gemaakt. Krejčí zag zijn oud-ploeggenoot vanaf de tribune wederom een goede wedstrijd spelen voor Feyenoord.

Trainer Arne Slot gaf na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN aan dat Feyenoord de komende periode gaat bekijken wat de selectie nodig heeft. ''Wij zijn hartstikke tevreden met de groep die we nu hebben. Zoals bekend hebben we Aursnes aan het eind van de zomer laten gaan en hem niet vervangen. Nu moeten we heel goed kijken of dat hetgeen is wat we nodig hebben. Of dat we misschien op een andere positie versterking nodig hebben.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties