'Feyenoord aast op goede bekende van Hancko'

Het is geen geheim dat Feyenoord in de winterstop dolgraag een nummer zes aan de selectie toevoegt. De Rotterdammers zijn er afgelopen zomer niet in geslaagd om een opvolger te vinden van Fredrik Aursnes. Tijdens de aanstaande transferperiode hoopt Feyenoord wel toe te kunnen slaan op de transfermarkt.

De laatste weken werden er diverse namen in verband gebracht met Feyenoord. 1908.nl voegt daar nu Ladislav Krejčí aan toe. De 23-jarige verdedigende middenvelder staat op dit moment onder contract bij Sparta Praag en is een goede vriend van Dávid Hancko. De twee kennen elkaar goed van hun gezamenlijke periode in Tsjechië.

Of Feyenoord Krejčí weet los te weken bij Sparta Praag is de vraag. De Tsjechische international heeft nog een contract tot 2025. Tomáš Rosický, sportief directeur van Sparta Praag, wordt nog altijd verweten Hancko voor een te laag bedrag verkocht te hebben aan Feyenoord. Daardoor zal hij nu in de onderhandelingen geen modderfiguur willen slaan.

Niet alleen de 1.91 meter lange Krejčí wordt momenteel genoemd bij Feyenoord. Ook Sivert Mannsverk, Máximo Perrone en Ramiz Zerrouki zijn nog altijd in beeld bij de stadionclub om de selectie tijdens de winter te versterken. Bij Feyenoord vallen er op dit moment geen namen van vleugelaanvallers en gaat de voorkeur naar de komst van een middenvelder.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties