#TT | Feyenoord geïnteresseerd in Mohamed

#TT | Feyenoord geïnteresseerd in Mohamed

Ali Mohamed staat in de belangstelling van Feyenoord, dat weet het buitenlandse medium Sport5 woensdagochtend te melden. De Rotterdammers hebben naar verluidt een bedrag van drie miljoen euro over voor de 27-jarige verdedigende middenvelder.

Feyenoord is Mohamed blijven volgen na de ontmoeting in de UEFA Europa Conference League. In de groepsfase van het Europese toernooi troffen de Rotterdammers en zijn huidige club Maccabi Haifa elkaar. De rechtspoot kwam in beide wedstrijden in actie.

Mohamed heeft een contract tot medio 2024 in Israël en heeft een marktwaarde van rond de twee miljoen euro. Dit seizoen kwam hij 22 wedstrijden uit voor Maccabi Haifa waarvan vijf in de UEFA Champions League. Mohamed, die 39 interlands speelde voor Niger, is een vaste waarde bij de koploper van de Ligat ha'Al.

Transfermarkt
Feyenoord heeft voor het WK aangegeven de selectie graag te versterken in de winterstop. De Rotterdammers hebben mede door het overwinteren in Europa budget om toe te slaan op de transfermarkt. Arne Slot heeft duidelijk gemaakt dat alle opties momenteel worden bekeken. De trainer en scouting zien dolgraag een verdedigende middenvelder naar De Kuip komen. Ook de komst van een nieuwe vleugelaanvaller wordt gezien als serieuze mogelijkheid. De winterse window opent drie januari.

Naast Mohamed werd Feyenoord de afgelopen weken gelinkt aan Sivert Mannsverk, Ramiz Zerrouki, Nicolas Raskin, Ladislav Krejčí en Máximo Perrone. Alle vijf worden gezien als mogelijke vervanger van de vertrokken Fredrik Aursnes, die afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag vertrok naar het Portugese Benfica. Afgelopen zomer slaagde Feyenoord er niet in om nieuwe nummer zes aan te trekken. FC Twente-middenvelder Zerrouki was toen concreet in beeld. Uiteindelijk werd er geen akkoord bereikt met FC Twente.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties