'Scouts bekijken Mannsverk'; Zerrouki sluit Feyenoord niet uit

'Scouts bekijken Mannsverk'; Zerrouki sluit Feyenoord niet uit

Sivert Mannsverk wordt nog altijd nadrukkelijk gevolgd door Feyenoord. De 20-jarige middenvelder werd onlangs uitvoerig gescout door de Rotterdamse club en wordt als optie gezien om het middenveld te versterken.

Nettavisen weet te melden dat Feyenoord aanwezig was bij het duel in de groepsfase van de Conference League tussen KAA Gent en Molde FK. Een delegatie van de stadionclub zag Mannsverk in de basis beginnen, maar wel met 4-0 onderuit gaan tegen de Belgische club. Dat Feyenoord graag in de winterstop een nummer zes toevoegt aan de selectie is bekend. Ramiz Zerrouki stond afgelopen zomer op de nominatie om Fredrik Aursnes op te volgen in De Kuip. Uiteindelijk werd er geen akkoord bereikt met FC Twente over een transfersom.

Zerrouki heeft afgelopen week in gesprek met Voetbal International aangegeven eerst een tussenstap te willen maken voordat hij een transfer maakt naar een topcompetitie. Of Feyenoord de ideale stap is? ''We zijn een paar maanden verder, situaties veranderen. Als zij weer willen komen, zal er opnieuw gepraat moeten worden'', vertelt de 24-jarige middenvelder van de Tukkers. ''Voor mij tellen vooral het plan en het vertrouwen van een trainer. Zie ik mij hier een nog betere speler worden? Zo ja, dan kan de rest worden geregeld.''

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties