'Scouts Feyenoord volgen ook middenvelder Raskin'

'Scouts Feyenoord volgen ook middenvelder Raskin'

De geruchtenmolen begint langzaam weer op gang te komen. Feyenoord scout nadrukkelijk naar een nummer zes voor in de selectie. Diverse namen werden de afgelopen maanden in verband gebracht met een mogelijke overstap naar De Kuip. Volgens 1908.nl wordt ook Nicolas Raskin nadrukkelijk gevolgd door de scouts van Feyenoord.

Raskin staat momenteel tot medio 2023 onder contract bij Standard Luik. De 21 -jarige Belg heeft een marktwaarde van ongeveer zeven miljoen euro. Raskin heeft zich vooral dit seizoen ontwikkeld tot een van de smaakmakers in de selectie van de Belgische club. De afgelopen twee seizoenen is hij een vaste waarde in het elftal van trainer Ronny Deila.

Feyenoord zag afgelopen zomer Fredrik Aursnes naar Benfica vertrekken en is er toen niet in geslaagd om een vervanger aan te trekken. Naast Nicolas Raskin werden ook Ramiz Zerrouki, Ladislav Krejčí, Sivert Mannsverk en Máximo Perrone gelinkt aan Feyenoord. Al lijkt laatstgenoemde van het scoutinglijstje gehaald te kunnen worden.

Newcastle United heeft namelijk nadrukkelijke belangstelling in de 19-jarige Argentijn Perrone. Volgens journalist Agustin Sileo zijn de verwachtingen dat de Engelse club deze week nog een bod gaat neerleggen van zeven miljoen pond bij zijn club Velez Sarsfield. Feyenoord is niet concreet geworden voor Perrone en verkent momenteel de markt.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties