'Talentvolle middenvelder Perrone gevolgd door Feyenoord'

'Talentvolle middenvelder Perrone gevolgd door Feyenoord'

Feyenoord blijft actief scouten in het buitenland. De Rotterdammers volgen de ontwikkelingen van de 19-jarige Argentijn Máximo Perrone nauwlettend. Volgens 1908.nl staat de verdedigende middenvelder al langer in de belangstelling van Feyenoord.

Feyenoord is er niet in geslaagd om een vervanger te halen voor Fredrik Aursnes. Trainer Arne Slot wil de selectie nog altijd versterken met een verdedigende middenvelder. Sivert Mannsverk, Ramiz Zerrouki en Perrone worden nadrukkelijk genoemd.

Perrone heeft een contract tot medio 2023 bij Velez Sarsfield. De linkspoot heeft op dit moment een marktwaarde van ruim acht miljoen euro. De stadionclub is op dit moment nog niet concreet in de markt, maar daar kan snel verandering in komen.

Perrone speelde tot dusver dertig officiële wedstrijden voor de club waar ook oud-Feyenoorder Lucas Pratto onder contract staat. De jeugdinternational van Argentinië was daarin drie keer trefzeker en gaf twee assists. De afgelopen vijf wedstrijden was Perrone niet inzetbaar vanwege een klaplong.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties