Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand augustus

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand augustus

De eerste maand van het nieuwe seizoen zit erop en dat betekent dat we de balans kunnen gaan opmaken voor augustus. Om tot de genomineerden voor de FR12 Speler van de Maand te komen, gebruiken we de spelers die het hoogst werden beoordeeld door de bezoekers van deze site én minimaal de helft van de wedstrijden speelden. Stemmen op jouw FR12 Speler van de Maand augustus kan via de poll in dit artikel.

Feyenoord is prima begonnen aan de nieuwe campagne. In de eerste vier wedstrijden werd er gewonnen van Vitesse (2-5), RKC Waalwijk (0-1) en FC Emmen (4-0). Tussendoor werd wel met 0-0 gelijkgespeeld tegen sc Heerenveen. Met een vrijwel volledig nieuw team en verschillende spelers die de afgelopen maand nog kwamen en gingen, kan Arne Slot tevreden zijn over de eerste vier wedstrijden van de competitie.

De vier spelers die in augustus het hoogst werden beoordeeld door de leden van FR12.nl waren Gernot Trauner (7,6), Fredrik Aursnes (7,2), Sebastian Szymański (6,7) en Quinten Timber (6,6). In totaal werd er meer dan 5500 keer gestemd na de wedstrijden in augustus.

Mijn FR12 Speler van de Maand augustus is...

Trauner
Het is geen verrassing dat de Oostenrijker ook dit seizoen weer meteen bij de kanshebbers van de Speler van de Maand staat. Trauner was samen met Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü de enige spelers van het basiselftal van vorig seizoen die bleven. De verdediger is inmiddels uitgegroeid tot clubaanvoerder en scoorde in augustus géén een keer onder de 7,1. Na het duel tegen RKC Waalwijk werd hij uitgeroepen tot Man of the Match.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand augustus

Aursnes
Hoewel de Noor inmiddels is vertrokken naar het Benfica van Roger Schmidt, heeft Aursnes ook in zijn laatste wedstrijden voor Feyenoord een uitstekende indruk achter gelaten. Hij scoorde in de duels tegen Vitesse en sc Heerenveen een 7,2, waarbij hij in zijn laatste wedstrijd voor de Rotterdammers nog werd uitgeroepen tot Man of the Match. Aursnes werd vorig seizoen de FR12 Speler van de Maand in december en januari.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand augustus

Szymański
De middenvelder werd deze zomer binnengehaald als vervanger van Guus Til en maakte tijdens zijn debuut tegen Vitesse meteen indruk. Szymański wordt gehuurd van Dinamo Moskou, waarbij Feyenoord een optie heeft om hem aan het einde van dit seizoen definitief over te nemen voor tien miljoen euro. De Pool was in de vier wedstrijden tot nu toe goed voor één goal en twee assists. Na de wedstrijd in Arnhem werd hij uitgeroepen tot Man of the Match.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand augustus

Timber
De druk stond er vanaf dag één al vol op voor Timber, die met zijn overgang van FC Utrecht naar Feyenoord de duurste aankoop uit de clubhistorie werd. De middenvelder maakte in de wedstrijd tegen FC Emmen zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers en was daarnaast ook nog goed voor een assist op Javairô Dilrosun in de wedstrijd tegen Vitesse. Timber moet dit seizoen Aursnes doen vergeten en een koppel op het middenveld gaan vormen met Kökcü.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand augustus
Speler  Gemiddelde Basisspeler Man of the Match
Bijlow 6,5 4 0
Geertruida 6,2 4 0
Pedersen 6,2 3 0
Trauner 7,6 4 1
Rasmussen 5,8 4 0
Hartman 6,9 1 0
Hancko 8,7 1 1
Aursnes 7,2 2 1
Timber 6,6 4 0
Kökcü 6,1 2 0
Szymański 6,7 3 1
Dilrosun 6,2 4 0
Wålemark 6,0 3 0
Idrissi 3,2 1 0
Danilo 6,0 4 0
Lees meer over
Gernot Trauner Fredrik Aursnes De Cijfers FR12 Speler van de Maand Quinten Timber Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties