Sinisterra verkozen tot FR12 Speler van het Jaar

Sinisterra verkozen tot FR12 Speler van het Jaar

Luis Sinisterra is door de bezoekers van FR12.nl verkozen tot de Speler van het Jaar. De Colombiaan wordt daardoor beloond voor zijn geweldige seizoen waarin hij onder meer naam maakte in Europa.

Zo was hij in achttien wedstrijden in de Conference League verantwoordelijk voor elf doelpunten en zeven assists. In dertig Eredivisieduels maakte hij twaalf goals en bracht hij zeven keer een medespeler in de gelegenheid om te scoren. Al met al was Sinisterra dit jaar in 49 wedstrijden bij 37 doelpunten betrokken.

Dat is ook de bezoekers van FR12.nl niet ontgaan, daar hij maarliefst 54% van de elfduizend stemmen ontving in de verkiezing voor de Speler van het Jaar. Ook werd de Colombiaan in zowel maart als april aangewezen als de Speler van de Maand door de bezoekers van deze site.

Zijn transferwaarde wordt inmiddels geschat op 25 miljoen euro, al willen Arne Slot en Frank Arnesen hem, net als Orkun Kökcü, deze zomer koste wat het kost in De Kuip behouden. De aanvaller, die vijf interlands achter zijn naam heeft staan, heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Overige spelers

Publiekslieveling Gernot Trauner eindigde als tweede met 35% van de stemmen. Fredrik Aursnes en Justin Bijlow kregen respectievelijk acht en drie procent van de stemmen. Het viertal werd eerder al verkozen tot de beste speler van de eigen linie.

Lees meer over
Luis Sinisterra FR12 Speler van de Maand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties