'Slot geeft toestemming voor komst Gnonto'

'Slot geeft toestemming voor komst Gnonto'

Arne Slot is overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Wilfried Gnonto en heeft de seinen op groen gezet wat betreft de komst van de Italiaanse spits. Dat meldt 1908.nl. Het 'merendeel van het Maasgebouw' was naar verluidt al overtuigd van Gnonto's kunnen.

De spits heeft eerder al aangegeven alleen naar de Eredivisie te willen. Daarmee zou hij financieel aantrekkelijkere aanbiedingen links laten liggen om de stap naar Feyenoord te maken. Datzelfde deed hij gedurende zijn tijd in de jeugd bij Inter, waar hij een contractverlenging afsloeg om zo naar FC Zürich te kunnen vertrekken.

Gnonto heeft nog een contract tot medio 2023 en focust zich voor nu op de komende Champions League wedstrijden met FC Zürich. Feyenoord en de Zwitsers onderhandelen al weken over de transfersom van de Italiaans international, maar een akkoord bleef nog uit.

Feyenoord heeft een eerste bod gedaan van vier miljoen euro dat door bonussen kan oplopen richting de zeven miljoen euro. FC Zurich liet eerder al weten vast te houden aan een bedrag van minimaal tien miljoen euro.

Niet alleen Feyenoord heeft belangstelling voor de international van Italië. Eerder werd bekend dat in totaal 23 clubs belangstelling hebben getoond voor Gnonto. Naar verluidt is ook Leeds United geïnteresseerd en mengt ook de club van Silvio Berlusconi, AC Monza, zich in de strijd om zijn handtekening.

Lees meer over
Arne Slot Feyenoord Transfermarkt Wilfried Gnonto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties