President FC Zürich houdt vast aan tien miljoen voor Gnonto

President FC Zürich houdt vast aan tien miljoen voor Gnonto

Ancillo Canepa heeft in gesprek met Blick aangegeven tien miljoen euro te verlangen voor Wilfried Gnonto. De huidige spits van FC Zürich staat na zijn debuut in de nationale team van Italië in de belangstelling van meer dan twintig clubs.

Canepa noemt het bedrag dat Feyenoord wil overmaken voor Gnonto 'een belachelijk bedrag'. De Rotterdammers denken aan vier miljoen euro dat met bonussen kan oplopen tot zeven miljoen euro, maar daar ziet de president van de club weinig in. Canepa verlangt een bedrag van tien miljoen euro voor de aanvaller.

Gnonto gaat hoe dan ook deze zomer verkocht worden door FC Zürich. De 18-jarige spits is niet van plan om zijn contract te verlengen en de Zwitsers willen dolgraag een miljoenenbedrag verdienen nu Gnonto volop in de schijnwerpers staat. De speler zelf mag van FC Zürich voorlopig niet met de media praten over zijn toekomst.

Lees meer over
Wilfried Gnonto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties