AD: Feyenoord persoonlijk akkoord met Gnonto

AD: Feyenoord persoonlijk akkoord met Gnonto

Feyenoord is persoonlijk rond met de 18-jarige spits Wilfried Gnonto, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers stevenen daarnaast ook af op een deal met zijn club FC Zürich, dat vier miljoen euro vraagt voor de Italiaans international.

Daarmee troeven Feyenoord en technisch directeur Frank Arnesen tal van (top)clubs af. Zo hield Napoli hem in de gaten, terwijl ook PSV en Ajax naar verluidt geïnteresseerd waren in Gnonto. Daarnaast had hij ook de clubs uit Duitsland voor het uitkiezen.

Het AD meldt dat de spits bij andere clubs meer kan verdienen, maar dat hij voor het sportieve plaatje in De Kuip kiest. Hetzelfde deed hij twee jaar geleden, toen hij een aanbieding van Inter afwees en naar FC Zürich verkaste.

De 1,70 meter lange Gnonto, die ook op de flanken uit de voeten kan, maakte begin juni zijn debuut voor Italië en speelde alle vier de Nations League wedstrijden mee. Daarin maakte hij één doelpunt. Gnonto had nog een contract tot volgend jaar zomer in Zwitserland en zijn marktwaarde werd geschat op tien miljoen euro. FC Zürich zou dus genoegen nemen met minder dan de helft.

Lees meer over
Wilfried Gnonto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties