Gnonto klaar met examens: ''Gemotiveerd om weer mee te trainen met FC Zürich''

Gnonto klaar met examens: ''Gemotiveerd om weer mee te trainen met FC Zürich''

Wilfried Gnonto is klaar met zijn examens op de middelbare school. Het is de laatste tijd stil wat betreft de laatste ontwikkelingen tussen de 18-jarige Italiaan en Feyenoord, maar de spits zelf richt zich voor nu op FC Zürich.

De laatste examens van Gnonto waren onder andere Engels, natuurkunde en wiskunde. ''Ik denk dat ik het goed heb gedaan. Ik wacht de uitslag rustig af. Ik ben trots op mezelf dat ik, ondanks alles wat er de laatste tijd is gebeurd, examen heb gedaan op de middelbare school.'' Daarmee doelt de spits onder meer op zijn debuut in het Italiaanse elftal en zijn doelpunt in de Nations League, maar wellicht ook op de geruchten rondom een transfer naar Feyenoord.

''Vorige week kwam ik in de verleiding om een paar dagen vrij te nemen en op vakantie te gaan, maar toen zei ik tegen mezelf dat het mijn plicht was om goed te studeren en zo klaar te zijn voor de examens'', gaat Gnonto verder. ''Ik heb daar geen spijt van en ben gemotiveerd om weer mee te trainen met FC Zürich, aangezien de eerste voorrondes van de Champions League over ongeveer tien dagen al gespeeld worden.''

De Italiaan is nog niet klaar met zijn schoolcarrière, als het aan hem ligt. ''Als ik mijn diploma binnen heb ga ik kijken of er de mogelijkheid is om me in te schrijven voor een universitaire opleiding.'' Of dat bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam wordt, lijkt dus afwachten. Feyenoord en FC Zürich onderhandelen naar verluidt nog altijd over de transfersom voor Gnonto.

Lees meer over
Wilfried Gnonto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties