'Sassuolo legt eerste bod neer bij Feyenoord'

'Sassuolo legt eerste bod neer bij Feyenoord'

Feyenoord heeft een eerste bod ontvangen van Sassuolo op Marcus Holmgren Pedersen. De Italianen hebben een bod van een vast bedrag van vier miljoen euro ingediend bij de Rotterdammers. Feyenoord hanteert echter een vraagprijs van zeven miljoen euro, zo weet 1908.nl.

Feyenoord en Sassuolo zijn momenteel nog in volle onderhandeling om tot een akkoord te komen over een transfersom. Het is daarom de vraag of Pedersen aanstaande zondag nog deel kan uitmaken van de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Pedersen traint momenteel nog wél volop mee met de selectie van trainer Arne Slot.

Met de komst van Bart Nieuwkoop heeft Feyenoord een luxeprobleem op de rechtsbackpositie. De toevoeging van de 27-jarige verdediger heeft de situatie rondom Pedersen volledig veranderd. Deze zomer heeft de Noorse speler nog enthousiast aangegeven dat hij graag met Feyenoord wilde deelnemen aan de groepsfase van de Champions League. Echter, met de komst van Nieuwkoop heeft Pedersen te horen gekregen dat hij mag vertrekken.

Pedersen realiseert zich eveneens dat zijn kans op speeltijd is verminderd door de komst van Nieuwkoop. Feyenoord heeft momenteel voldoende alternatieven tot haar beschikking. Naast Nieuwkoop kunnen ook Lutsharel Geertruida en Neraysho Kasanwirjo op die positie uit de voeten. Daarom staat Pedersen open voor een vertrek. Bovendien speelt Sassuolo ook nog eens in een 3-5-2 formatie waar de international van Noorwegen wel oren naar heeft.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties