Kein Geloel: ''CY-RI-EL''

Kein Geloel: ''CY-RI-EL''

CY-RI-EL! Een winnende goal in de dying seconds, op (schandalig) kunstgras tijdens de Stadsderby. ‘Toetjeskoning’ Cyriel Dessers doet het weer. En deze zege betekent de tweede uitzege op kunstgras op rij. We zijn er gelukkig even vanaf!

Terwijl Feyenoord 1, evenals de Feyenoord Vrouwen (Coolsingel!), uitstekende zaken doet, rommelt het als vanouds. Twee namen zijn nadrukkelijk in beeld voor de positie van Algemeen Directeur: buschauffeur en oud-bestuurder Theo van Eijk en Dennis te Kloese, nu de algemeen directeur van LA Galaxy. Een ding staat vast: de nieuwe AD moet vooral duidelijkheid bieden en goed kunnen communiceren.

Verder lijkt het boek voor Feyenoord City dicht te gaan: de stijgende bouwkosten maken de realisatie van een nieuw stadion in de weg te zitten. De grote vraag: wat nu dan wél? Wellicht heeft een ‘nee’ wel een voordeel: misschien kan er hierdoor wel een onnodig structuurlaagje vanaf.

Tot slot blikken we vooruit op de oh zo belangrijke pot in Berlijn, waar overwintering op de loer ligt. Laat het een thuiswedstrijd zijn!

Lees meer over
Kein Geloel
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties