Geen paniek bij Slot: ''Daar ga ik nu niet over klagen''

Geen paniek bij Slot: ''Daar ga ik nu niet over klagen''

Arne Slot raakt niet in paniek van de huidige situatie bij Feyenoord. De trainer is bekend met de situatie van de club en blijft rustig. Slot beseft dat er de komende weken werk aan de winkel is bij de Rotterdammers en gaat de uitdaging graag opnieuw aan.

''Een jaar geleden wist ik al dat dit de realiteit van Feyenoord is, dus daar ga ik nu niet over klagen'', vertelt Slot in gesprek met De Telegraaf. ''Ik heb als trainer van AZ en afgelopen seizoen als coach van Feyenoord altijd vanuit deze verhoudingen moeten werken."

''Het afgelopen jaar hebben we hier met minimale middelen een heel bijzondere prestatie geleverd en dan hoop je natuurlijk dat het proces door het bereiken van de Conference League-finale kan worden versneld, maar we moeten gewoon weer opnieuw beginnen. En dat ga ik doen met veel enthousiasme.''

Slot hoopte op investeerders
De trainer had verwacht dat er na het bereiken van de Conference League-finale grote jongens uit Rotterdam op zouden staan om flink te investeren. ''Na het halen van die eindstrijd in Tirana dacht ik dat er misschien mensen zouden zijn die zeggen: ’Als dít hier al kan op deze manier, wat kan er dan als wij met z’n allen erin stappen...''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties