Slot wil selectie versterken met zeven nieuwe spelers

Slot wil selectie versterken met zeven nieuwe spelers

Na de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Kopenhagen is pijnlijk duidelijk geworden dat de Rotterdammers dringend behoefte hebben aan versterkingen. Ook voor trainer Arne Slot werd duidelijk dat Feyenoord zich nog moet gaan roeren op de transfermarkt.

Slot geeft in gesprek met Feyenoord-watcher Mikos Gouka aan dat de selectie versterkt moet worden met zeven nieuwe spelers. Een vervanger voor Tyrell Malacia en Ramon Hendriks moet gehaald worden naar De Kuip. Ook een centrale verdediger, linksbuiten, aanvallende middenvelder, extra middenvelder en extra spits moeten in zijn ogen gehaald worden.

De ruime nederlaag tegen FC Kopenhagen komt voor Slot niet als een complete verrassing. De trainer weet dat de huidige selectie kwaliteit ontbeert en vooral in de breedte niet goed genoeg is om voldoende tegenstand te kunnen bieden. De beleidsbepalers en scouting moeten de komende periode dus aan de bak.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties