Slot: ''Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken''

Slot: ''Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken''

Feyenoord moet het de komende weken, en misschien wel maanden, zonder technisch directeur Frank Arnesen doen. De Rotterdammers stellen voorlopig nog geen vervanger aan. De taken van de Deen worden overgenomen door het scoutingsteam dat zal worden ondersteund door algemeen directeur Dennis te Kloese.

Dit meldt De Telegraaf. Ook Arne Slot drukt zijn stempel op het aankoopbeleid van Feyenoord. De trainer wil alleen spelers tot zijn beschikking hebben die hij vindt passen bij de manier waarop Feyenoord moet spelen; ook mentaliteit is daarbij een belangrijk onderdeel. Volgens de krant is Aliou Baldé daar een voorbeeld van: de aanvaller past qua mentaliteit niet bij de huidige groep en traint daarom niet meer mee.

Slot is zelf ook gaan scouten voor Feyenoord. ''Ik heb in mijn vakantie ook spelers bekeken, maar niet zoveel als vorig jaar. Toen was ik, voordat ik naar Feyenoord kwam, een half jaar vrij. Eigenlijk was ik gewoon een scout in de periode voordat ik in De Kuip aan de slag zou gaan. Zoveel tijd kan ik er nu niet in steken, maar we kijken natuurlijk met elkaar naar versterkingen.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties