Slot: ''Ik vind Baldé gewoon niet zo’n goede speler''

Slot: ''Ik vind Baldé gewoon niet zo’n goede speler''

Aliou Baldé komt niet meer voor in de plannen van Feyenoord. De aanvaller traint niet mee en zat vandaag ook niet in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers. Trainer Arne Slot is duidelijk over Baldé.

''Ik vind Baldé gewoon niet zo’n goede speler'', vertelt Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. Baldé mag definitief vertrekken uit De Kuip. Naoufal Bannis zat op de tribune vanwege medische redenen en traint gewoon mee met de groep.

Mo Taabouni maakte vandaag zijn debuut en is gehaald voor het eerste elftal. ''Onze scouting heeft hem goed gevolgd en toen we hem wilden halen, heb ik hem ook gebeld. Ik heb eerlijk gezegd dat hij voor alle posities waar hij voor in aanmerking zou kunnen komen derde keuze is bij mij. Het mooie van Mo is dat hij dan toch zegt dat hij komt en de strijd wil aangaan.''

Guus Til
De trainer hoopt ook nog altijd op de terugkeer van de aanvallende middenvelder. Til werd afgelopen seizoen gehuurd en kan nu opnieuw voor Feyenoord kiezen. Ook Antwerp is serieus in de markt. De Belgen hebben wel meer budget, maar Slot ziet dat niet als hoofdreden. ''Het scheelt misschien dat we het hier hebben over een speler die zijn keuzes op andere gronden kan maken dan louter en alleen geld. En misschien speelt het naderende WK mee.''

Lees meer over
Aliou Balde Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties