'Feyenoord schakelt door en gaat voor Arsenal-aanvaller'

'Feyenoord schakelt door en gaat voor Arsenal-aanvaller'

Technisch directeur Frank Arnesen blijft niet lang in de teleurstelling hangen van het mislopen van aanvaller Amad Diallo. De Deen schakelt door en gaat een poging wagen om de 21-jarige Reiss Nelson te huren van Arsenal.

De Rotterdammers hebben nog tot de middernacht van dinsdag om tot een akkoord te komen, want dan sluit de transfermarkt in Nederland. Voor Arnesen komt er dan een einde aan een drukke periode. ''Soms is het leuk, zo'n transferwindow, en soms ook niet'', reageerde De Deen vanmiddag op het afketsen van de Diallo-deal.

Arne Slot wacht geduldig af en is bekend met de situatie. ''Dit is wat Feyenoord op dit moment is'', reageert de trainer in De Telegraaf. ''We zullen kijken of er financiële mogelijkheden zijn om ons nog te versterken. Als dat niet zo is, dan doen we het met deze groep. Daarmee hebben we ons geplaatst voor de groepsfase van de Conference League en hebben we de eerste twee competitiewedstrijden gewonnen.''

Lees meer over
Frank Arnesen Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties