'Feyenoord nadert akkoord met Zechiël'

'Feyenoord nadert akkoord met Zechiël'

Feyenoord nadert een akkoord met Gjivai Zechiël over een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt door tot medio 2025, en beide partijen hebben de intentie om langer met elkaar samen te werken, zo meldt 1908.nl.

Zechiël maakt dit seizoen, net als de Slowaak Leo Sauer, definitief deel uit van Feyenoord 1. Het is niet bekend voor hoeveel jaar de middenvelder zijn contract gaat verlengen in De Kuip. De gesprekken lopen nog tussen beide partijen en er wordt spoedig een akkoord verwacht.

De 19-jarige Zechiël heeft zijn officiële debuut voor Feyenoord al gemaakt. Na een aantal goede wedstrijden in de voorbereiding kreeg de middenvelder uiteindelijk de kans in de 6-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. In de tweede helft kwam hij binnen de lijnen voor Calvin Stengs en mocht iets minder dan een kwartier meespelen.

Zechiël gaf in een recent interview aan nog lang niet klaar te zijn bij Feyenoord. De rechtspoot weet wat hij moet verbeteren aan zijn spel en wat er nu al goed gaat. ''Ik denk dat ik altijd wel hoog in mijn energie zit en energie kan brengen in het team. Ik ben comfortabel aan de bal en kan creatief zijn. Waar ik beter in kan worden? Ik denk dat ik in mijn fysiek wel stappen kan maken zodat ik mijn duels wat makkelijker kan winnen.''

Lees meer over
Gjivai Zechiël
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties