VIDEO: Klopp zingt de naam van Slot op een vol Anfield

VIDEO: Klopp zingt de naam van Slot op een vol Anfield

Jürgen Klopp heeft zondag afscheid genomen van Liverpool FC. De Duitse trainer stond vandaag voor het laatst voor de groep van de Engelse topclub. Na afloop van de wedstrijd bedankte hij het publiek op Anfield en had ook een boodschap voor de supporters richting zijn opvolger.

''Steun hem vanaf de eerste dag, zoals jullie dat ook bij mij hebben gedaan. Zing het met mij mee: Arne Slot, la la la la la'', was het sympathieke gebaar van Klopp die na negen jaar Liverpool FC verlaat. Bij de Engelsen en Feyenoord stond vandaag het afscheid van beide trainers centraal. Aankomende week wordt de officiële aankondiging verwacht.

Klopp ziet dat er nog voldoende mogelijkheden zijn bij Liverpool FC om de komende jaren succesvol te zijn. ''Er zit nog zoveel meer in dit team. We zijn pas net begonnen aan het bouwen van een nieuw succesteam. We hebben een geweldig stadion, een geweldig trainingscomplex en vooral jullie, de fans, een unieke superkracht in het voetbal. Wow!''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties