Wålemark: ''Na de vakantie ga ik terug naar Rotterdam''

Wålemark: ''Na de vakantie ga ik terug naar Rotterdam''

Patrik Wålemark heeft het jaar bij SC Heerenveen afgesloten met een nederlaag tegen Sparta Rotterdam. De Zweed kende mede door blessures een lastige start bij de Friezen, maar wist de laatste maanden zijn minuten te maken in de ploeg van Kees van Wonderen.

''Na de vakantie ga ik terug naar Rotterdam'', vertelt Wålemark in gesprek met RTV Rijnmond. ''Daarna neem ik deel aan de voorbereiding en vanaf daar zien we het verder. Er zullen veel nieuwe gezichten zijn bij Feyenoord, we gaan het zien. Ik heb tijdens het seizoen contact gehad met Feyenoord, vooral over algemene zaken.''

''Wat mijn kansen zijn bij Feyenoord? Ik ga terug en doe mijn werk en best'', vervolgt de buitenspeler die dit seizoen drie keer scoorde en vier assists gaf. ''De tijd zal vertellen wat er gaat gebeuren. Met een nieuwe trainer zijn er ook weer nieuwe mogelijkheden. Ik werk elke dag keihard om beter te worden. Het is nu lastig te zeggen wat er precies gaat gebeuren.''

Wålemark heeft bij Feyenoord een contract dat loopt tot medio 2026. De Zweed heeft een geschatte marktwaarde van drie miljoen euro. De Rotterdammers namen de 22-jarige buitenspeler in de winter van 2022 over voor een bedrag van 3,25 miljoen euro van Häcken. In het shirt van Feyenoord speelde Wålemark 36 wedstrijden, scoorde daarin drie keer en gaf drie assists.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties