Sauer en Zechiël vast onderdeel van Feyenoord 1

Sauer en Zechiël vast onderdeel van Feyenoord 1

Gjivai Zechiël en Leo Sauer zullen dit seizoen definitief deel uitmaken van het eerste elftal van Feyenoord, zo heeft Arne Slot aangekondigd. Deze jonge talenten hebben een sterke indruk achtergelaten en hebben een plaats in de eerste selectie van de Rotterdamse club verdiend.

Sauer en Zechiël kregen het goede nieuws vrijdagochtend te horen van hoofdtrainer Arne Slot. Zo werden de toch al bijzondere weken voor het tweetal nog mooier. Sauer debuteerde namelijk twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen Sparta en luisterde zijn eerste optreden op met een doelpunt waardoor Feyenoord na een 2-0 achterstand nog een punt overhield aan de Rotterdamse stadsderby. Zechiël kreeg zijn eerste officiële minuten een week later in De Kuip in de met 6-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Almere City FC.

Zechiël en Sauer hebben met respectievelijk 24 en 25 ook een nieuw rugnummer gekregen, waar ze eerder met nummer 62 (Sauer) en 64 (Zechiël) actief waren. Milambo, die in augustus 2021 als jongste debutant ooit van Feyenoord mocht aantreden tegen FC Luzern, speelt sinds zijn definitieve overstap naar het eerste elftal eerder deze zomer met rugnummer 27.

Lees meer over
Leo Sauer Gjivai Zechiël
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties