Bijlow zet krabbel onder nieuw contract

Bijlow zet krabbel onder nieuw contract

Justin Bijlow heeft vrijdagmiddag zijn nieuwe contract getekend. De 23-jarige doelman staat nu tot medio 2025 onder contract bij Feyenoord.

''Ik ben er heel blij mee,'' vertelde Bijlow afgelopen weken al tijdens het bereiken van een mondelinge akkoord. ''Ik heb hier de hele jeugdopleiding doorlopen en bij iedereen is wel bekend dat ik van kleins af aan al supporter ben van deze club. Ik voel veel waardering en vertrouwen bij Feyenoord en denk dat deze verlenging voor iedereen heel positief is.''

Voor Bijlow is het nieuwe contract een nieuw hoogtepunt in zijn Feyenoord-loopbaan. De talentvolle sluitpost doorliep alle jeugdteams op Varkenoord, debuteerde in 2017 in het eerste en mag zich inmiddels alweer enige tijd de eerste doelman noemen in De Kuip. De trots spatte dan ook van de gezichten van Bijlow en zijn familie, bij wie Feyenoord al van jongs af aan in het hart zit.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties