Veiligheidsmaatregelen voor duel met Feyenoord

Veiligheidsmaatregelen voor duel met Feyenoord

Het duel tussen RKC Waalwijk en Feyenoord, dat donderdag om 20.00 uur begint in het Mandemakers Stadion, staat te boek als een wedstrijd met een verhoogd risico. Rondom de match tussen de Waalwijkers en de Rotterdammers is een aantal veiligheidsmaatregelen van kracht.

Kaarten voor de Eredivisiewedstrijd zijn louter in de voorverkoop verkrijgbaar. Er wordt daarbij een zogeheten ClubCard-verplichting van 1 op 1 gehanteerd. Dat houdt in dat per (Seizoen)ClubCard van RKC Waalwijk één toegangsbewijs voor het duel tussen de geelblauwen en de Stadionclub uit Rotterdam kan worden aangeschaft. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s van het Mandemakers Stadion gesloten.

Feyenoord heeft besloten de verplichte buscombi voor het treffen met RKC WAALWIJK te boycotten. Dat betekent dat het uitvak donderdag leeg is. Voor supporters van Feyenoord is het, gezien het besluit dat Feyenoord heeft genomen, verboden op eigen vervoer naar Waalwijk af te reizen.

RKC Waalwijk wil benadrukken dat het doorverkopen van een ticket aan een Feyenoord-aanhanger verboden is. Elke oorspronkelijke koper is verantwoordelijk voor het gebruik van zijn of haar kaartje. Steekproefsgewijs zal worden gecontroleerd of de houder van een ticket ook daadwerkelijk degene is op wiens naam het entreebewijs is aangeschaft. Het is dan ook aan te raden een identiteitsbewijs of paspoort mee te nemen naar het Mandemakers Stadion.

Bij de Ibis-stands in het Mandemakers Stadion wordt rondom en tijdens de wedstrijd van donderdag geen alcohol geschonken. In Sportcafé RKC Waalwijk wordt wel alcohol geschonken.

Lees meer over
Waalwijk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties