Feyenoord niet concreet voor Charlison Benschop

Feyenoord niet concreet voor Charlison Benschop

Charlison Benschop speelt zo goed als zeker ook komend seizoen voor RKC Waalwijk. De talentvolle aanvaller werd begeerd door Feyenoord en FC Groningen, maar beide clubs worden niet concreet.Benschop heeft daarom besloten om de knoop maar zelf door te hakken. 'Met RKC speel ik dit seizoen ook in de Eredivisie. Ik wil hier dus sowieso nog een jaar blijven', zo laat hij in De Telegraaf weten.

De negentienjarige spits hoopt zich komend seizoen verder te ontwikkelen. 'RKC is een opleidingsclub en bewijst al jaren dat ze jonge spelers beter kunnen maken. Ik kan vooral op tactisch gebied nog veel leren. Vorig jaar heb ik dertien doelpunten gemaakt. Dat hadden er minimaal twintig moeten zijn.'

Een basisplaats ligt bovendien in het verschiet. 'Onze krappe selectie werkt in mijn voordeel, al verwacht ik wel dat er nog een paar jongens bijkomen', aldus Benschop in de ochtendkrant.

Lees meer over
Benschop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties