Feyenoordfans protesteren

Feyenoordfans protesteren

Feyenoordsupporters zullen vanmiddag naar het stadhuis van Rotterdam gaan protesteren. Ze zijn het niet eens met de maatregel dat de komende vijf jaar tijdens de Klassieker met Ajax geen fans meer mee mogen van de bezoekende partij. Om 16.00 uur zal het protest plaatsvinden. Daarbij doet de supportersvereniging een belangrijke oproep. "Als je komt voor narigheid blijf dan alstublieft thuis, de afgelopen dagen hebben wij Feyenoorders de club al genoeg ten schade gebracht."

Burgemeester Ahmed Aboutaleb is niet bij voorbaat tegen de protestactie. "Dit wil ik niet ontmoedigen. Iedereen heeft recht om te demonstreren, maar daarbij mogen de grenzen die de wet stelt, niet worden overschreden." Aboutaleb maakt wel duidelijk dat de politie hard zal optreden tegen fans die zich misdragen. Met de goedwillende supporters wil hij een debat aangaan. Daarin moet worden besproken wat al dan niet acceptabel is rond de voetbalwedstrijden.

Lees meer over
protest
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties