Vermoedelijke opstelling: Diemers, Bozeník, Haps

Vermoedelijke opstelling: Diemers, Bozeník, Haps

Het Algemeen Dagblad waagt zich ook dit keer aan een vermoedelijke opstelling. Feyenoord speelt morgen tegen RKC Waalwijk, maar de competitie is voor de Rotterdammers al voorbij. De ploeg van Dick Advocaat eindigt het seizoen als vijfde en bekijkt zaterdag welke spelers rust nodig hebben voor de play-offs die aanstaande woensdag begint.

Leroy Fer speelt de laatste weken niet goed en de verwachtingen zijn dan ook dat de middenvelder op de bank begint. Mark Diemers start daardoor in de basis. João Carlos Teixeira start zondag niet. Nicolai Jørgensen begint weer op de bank en Róbert Boženík staat in de punt van de aanval. Bryan Linssen is er niet bij vanwege een liesblessure.

Feyenoord gaat de wedstrijd tegen RKC Waalwijk serieus benaderen, zo stelde Orkun Kökcü gistermiddag. De Turks international verwoordde het in Almelo als volgt. ''Het is belangrijk om met een goed gevoel richting de play-offs te gaan. We hebben al een tijdje niet meer gewonnen, juist daarom is het van belang om zondag wél drie punten te pakken. Vervolgens is het in de play-offs alles-of-niets, dat zijn finales.''

Vermoedelijke opstellingen
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Haps; Diemers, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Bozeník, Sinisterra.
RKC Waalwijk: Lamprou, Bakari, Meulensteen, Adewoye, Quasten, Anita, Van der Venne, Tahiri, Ngonge, Sow, Oosting.

[poll=420]

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Eric Botteghin Jens Toornstra Luis Sinisterra Justin Bijlow Dick Advocaat Lutsharel Geertruida Leroy Fer Bryan Linssen Marcos Senesi Mark Diemers João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties