''Pratto is gewoon overbodig, dat moge duidelijk zijn''

''Pratto is gewoon overbodig, dat moge duidelijk zijn''

Nu Dick Advocaat eindelijk over drie fitte spitsen beschikt, kiest hij verrassend genoeg opnieuw voor Bryan Linssen in de punt van de aanval. De rol van de gehuurde Lucas Pratto lijkt daarmee nu al voorbij bij Feyenoord. Hij mocht als enige van de drie spitsen op de bank niet invallen tijdens de 5-0 overwinning op Willem II.

Volgens de mannen van de FC Rijnmond Podcast kan daarmee geconcludeerd worden dat het einde verhaal is voor de Argentijn. "Hij mocht er zelfs niet in komen in een wedstrijd die al gespeeld was", begint Sinclair Bischop in de podcast. "Als je echt plannen met zo'n jongen zou hebben en dat hij dan inderdaad nog iets tekort komt qua ritme, dan zou je hem minuten geven. Bozeník en Jørgensen kwamen er nog in. Dat zegt genoeg over de status van die speler, die toch voor veel (huur)geld gehaald is. Gegokt en verloren."

Ruud van Os vraagt zich af of het nog een optie is om Pratto voortijdig terug te sturen naar Argentinië, maar dat is volgens Bischop geen optie. "Advocaat zal ook denken: je weet maar nooit. Als er blessures zijn, wie weet dat hij er nog gebruik van gaat maken. Maar dat het op dit moment een ongelukkig huwelijk is, is duidelijk." Daar sluit Van Os zich bij aan. "Hij is nu gewoon overbodig, dat moge duidelijk zijn."

Lees meer over
Willem II Dick Advocaat Bryan Linssen Lucas Pratto
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties