''Een trainer als Arne Slot zou goed bij Van de Ven passen''

zondag 20 december 2020 09:30 48.685 keer bekeken 122 reacties Pro Shots

Micky van de Ven speelt op dit moment nog in de Keuken Kampioen Divisie bij Volendam, maar zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, heeft grote plannen met hem. "Het moet een club uit de top vier worden of het buitenland", aldus journalist Chris Tempelman van Voetbal International. 

"Groot van stuk, krachtig in de duels en sterk aan de bal, indrukwekkend overzicht, een prima pass: alle kenmerken van een moderne verdediger bezit de uit Wormer afkomstige ruim 1 meter en negentig centimeter lange jongeling. Nog even is hij te bewonderen in de Keuken Kampioen Divisie, een competitie die hij in korte tijd al is ontgroeid", aldus Tempelman. "Voor de club die Van de Ven weet te strikken is het een prettig gegeven te weten dat hij als centrale verdediger en linksachter inzetbaar is. Het vergemakkelijkt ook een systeemswitch tijdens de wedstrijd."

Van de Ven lijkt zijn loopbaan nu al zorgvuldig gepland te hebben en wellicht slaat hij de Eredivsie gewoon over om nu al de stap naar bijvoorbeeld Engeland te maken. Tempelman: "De vaderlandse top zal hem nauwkeurig in de gaten houden en langs de meetlat leggen. PSV kan centraal best wat gebruiken, Feyenoord ook zeker als Marcos Senesi zou vertrekken. Een trainer als Arne Slot zou goed bij hem passen. Voeg daarbij dat medespeler Franco Antonucci al zeker is van een enkeltje Rotterdam, dat Slot zeer gecharmeerd is van Volendam-assistent Sipke Hulshoff en dat Raiola inmiddels de contacten en ingangen bij Feyenoord heeft en plotseling lijkt er veel samen te komen." 

De 19-jarige mandekker stond eerder al in de belangstelling van onder meer AZ, Ajax en ook Feyenoord en heeft om die reden Raiola aangenomen als zaakwaarnemer. Afgelopen zomer besloot hij echter nog bij Volendam te blijven. Bij die club doorliep hij de hele jeugdopleiding. Dit seizoen kwam Van de Ven - mede door een voetblessure - negen duels in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin scoorde de verdediger één keer. 

Gerelateerd nieuws
122 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75304 leden - Op dit moment zijn 473 mensen actief, waarvan 101 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved