Update | Maandag meer duidelijkheid over Bozeník

Update | Maandag meer duidelijkheid over Bozeník

Feyenoord moet het mogelijk lang doen zonder Robert Bozeník. De spits raakte tijdens de interland van Slowakije tegen Israël geblesseerd en loopt momenteel op krukken.

Dit meldt Voetbal International. De 20-jarige Bozeník ondergaat morgen een scan in het ziekenhuis en dan moet er meer duidelijkheid komen. De Rotterdammers houden er rekening mee dat de spits voorlopig niet inzetbaar is.

Update 14:06 | Bozeník gaat maandag pas onderzocht worden in het ziekenhuis en dan volgt er meer informatie. De spits is vandaag wel getest op corona en die test was negatief. Begin volgende week is er meer duidelijkheid over de ernst van zijn blessure.

''Wat er precies aan de hand is weet ik niet. Hij heeft last van zijn enkel en waarschijnlijk moet er een schroef in als het niet goed is'', vertelt Dick Advocaat op de persconferentie in aanloop naar Sparta-thuis. Bozeník zit dan ook niet bij de wedstrijdselectie.

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties