Conteh raakt geblesseerd; Malacia en Spajic inzetbaar

Conteh raakt geblesseerd; Malacia en Spajic inzetbaar

Feyenoord kan dit weekend tegen Willem II niet beschikken over Christian Conteh. De aanvaller heeft vandaag de training geblesseerd moeten verlaten en reist daarom niet met de selectie mee naar Tilburg. Het is niet duidelijk hoe lang de Rotterdammers het moeten doen zonder de aanwinst.

Advocaat zag wel de nieuwe verdediger Uros Spajic voluit meetrainen en Tyrell Malacia stappen maken. ''Maar die jongen is er zo lang niet bij geweest, die is er zondag waarschijnlijk om die reden nog niet bij. Christian Conteh trainde ook weer mee, maar hij ging er weer geblesseerd af.''

Ook aanvoerder Steven Berghuis is er dit weekend gewoon bij. Advocaat verwacht niet dat de aanvaller nog een transfer gaat maken. ''Maar het zou nog kunnen. Ik heb er niet meer naar gevraagd, dat had ik al genoeg gedaan. Als hij gaat, hebben we nog twee dagen. Dat is heel kort en lastig.''

Over de ernst van de blessure van Jørgensen kon Advocaat vrijdag weinig duidelijkheid verschaffen. De Deen haakte vorige week tijdens de warming-up voor het duel met ADO af met een blessure, die hem in elk geval de wedstrijd tegen Willem II kost. Mark Diemers is wel van de partij.

Lees meer over
Willem II Steven Berghuis Tyrell Malacia Dick Advocaat Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties