Artiesten treden niet op in De Kuip na ophef

vrijdag 17 juli 2020 15:58 150.100 keer bekeken 707 reacties Pro Shots

Stadion Feijenoord organiseert deze zomer een aantal intieme zomerconcerten. Gisteren werd bekend dat een aantal Nederlandse artiesten is uitgenodigd om de mensen in De Kuip te vermaken. Ook Glennis Grace stond op het programma, maar de artiest heeft zich teruggetrokken nadat er veel kritiek ontstond op sociale media.

Glennis Grace is een uitgesproken supporter van Ajax en dat viel niet goed bij een deel van aanhang van Feyenoord. De supporters zien liever artiesten optreden die een binding met de club en de stad Rotterdam hebben. Nadat Grace diverse berichten ontving via Instagram heeft ze besloten zich terug te trekken van het evenement.

Grace heeft met een aantal supporters gesproken en begrijpt de frustratie. ''Hoewel ik ook vind dat iedereen het recht heeft om op te treden wherever, snap ik jullie gevoel hierin en trek ik mij terug van dit evenement. Thanks voor degene die mij het op een respectvolle manier hebben uitgelegd prive. Soms moet je je afzijdig houden en begrip tonen en inleven. In deze situatie snap ik het volkomen.''

Ook Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé treden niet op in De Kuip. ''Als organisatie vinden we het echter belangrijk dat we, vooral in deze tijd, een evenement neerzetten waarbij iedereen zich prettig en welkom voelt'', aldus Karin de Haas, eigenaar van marketing- en evenementenbureau Dehaasprojecten. Nieuwe artiesten voor LIVE! @De Kuip! zullen volgende week bekend gemaakt worden.

Gerelateerd nieuws
707 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 273 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 1056 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved