Artiesten treden niet op in De Kuip na ophef

Artiesten treden niet op in De Kuip na ophef

Stadion Feijenoord organiseert deze zomer een aantal intieme zomerconcerten. Gisteren werd bekend dat een aantal Nederlandse artiesten is uitgenodigd om de mensen in De Kuip te vermaken. Ook Glennis Grace stond op het programma, maar de artiest heeft zich teruggetrokken nadat er veel kritiek ontstond op sociale media.

Glennis Grace is een uitgesproken supporter van Ajax en dat viel niet goed bij een deel van aanhang van Feyenoord. De supporters zien liever artiesten optreden die een binding met de club en de stad Rotterdam hebben. Nadat Grace diverse berichten ontving via Instagram heeft ze besloten zich terug te trekken van het evenement.

Grace heeft met een aantal supporters gesproken en begrijpt de frustratie. ''Hoewel ik ook vind dat iedereen het recht heeft om op te treden wherever, snap ik jullie gevoel hierin en trek ik mij terug van dit evenement. Thanks voor degene die mij het op een respectvolle manier hebben uitgelegd prive. Soms moet je je afzijdig houden en begrip tonen en inleven. In deze situatie snap ik het volkomen.''

Ook Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé treden niet op in De Kuip. ''Als organisatie vinden we het echter belangrijk dat we, vooral in deze tijd, een evenement neerzetten waarbij iedereen zich prettig en welkom voelt'', aldus Karin de Haas, eigenaar van marketing- en evenementenbureau Dehaasprojecten. Nieuwe artiesten voor LIVE! @De Kuip! zullen volgende week bekend gemaakt worden.

Lees meer over
De Kuip ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties