Koevermans over investeerders: ''Er is niks echt concreet''

woensdag 1 juli 2020 18:38 42.935 keer bekeken 150 reacties Pro Shots

De laatste weken komt Feyenoord regelmatig in het nieuws vanwege al of niet bestaande Amerikaanse investeerders. Algemeen directeur Mark Koevermans legt uit dat er niet zoveel vreemds aan de hand is. "Er zijn altijd gesprekken. Als daar wat concreets uitkomt, gaan we dat ook melden, maar er is niks echt concreet."

Er is altijd interesse in Feyenoord. "Van Nederlandse, maar ook buitenlandse partijen. In het Verre Oosten, Amerika, enzovoort. Dus dat is niks nieuws." Feyenoord blijft ook gewoon op zoek naar externe investeerders. "Maar door het coronavirus lag dit twee tot drie maanden stil. We hadden bij Feyenoord andere prioriteiten. We moeten de club volgend seizoen goed laten draaien." Eind juli zal duidelijker worden hoe het komende seizoen van Feyenoord er uit zal gaan zien. Wel is er een nieuwe sponsordeal gesloten met BMW Breeman en Breelease, die de plek van Opel in zal gaan nemen bij Feyenoord. Koevermans, lachend: "Ik ga hier niet weg voordat ik er één heb uitgezocht."

Verder goed nieuws is dat er tot nu toe al zo'n 27.500 seizoenkaarten zijn verkocht. Mochten de maatregelen vanwege het coronavirus niet verder versoepeld worden, dan zal er in september geen plaats zijn voor alle seizoenkaarthouders. "We moeten het plan nog definitief uitwerken. Het is nieuw voor ons. We gaan hier met de gemeente Rotterdam over praten. De gemeente moet uiteindelijk toestemming geven of we met 12.000 of 15.000 toeschouwers mogen spelen", aldus Koevermans voor de camera van RTV Rijnmond

De supporters die wel toegelaten worden zullen wellicht niet mogen juichen. "Wat gebeurt er als dit wél gebeurt? Gaat de wedstrijd stilgelegd worden? Is dat überhaupt mogelijk? Wij denken dat het niet mogelijk is. Als je scoort of een rode kaart krijgt, dan roept dat emoties op." De supporters over verschillende wedstrijden verdelen klinkt weliswaar logisch, maar: "We begrijpen dat iedereen naar Feyenoord-Ajax zou willen en dat Feyenoord-RKC, met alle respect, een minder affiche is. We hebben gelukkig nog 2,5e maand de tijd. Geef ons ook die tijd. In overleg met de supporters hopen we daar een eind mee te komen."

Gerelateerd nieuws
150 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73602 leden - Op dit moment zijn 889 mensen actief, waarvan 225 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved