De Wolf vroeg Diemers vorig seizoen al om naar Feyenoord te komen

zaterdag 20 juni 2020 06:14 101.445 keer bekeken 338 reacties Pro Shots

John de Wolf belde Mark Diemers enkele weken geleden op en vroeg of de middenvelder interesse had om voor Feyenoord te spelen. De Wolf had dezelfde vraag al een keer eerder gesteld: voor de start van een van de drie wedstrijden die de Rotterdammers afgelopen seizoen tegen Fortuna Sittard hebben gespeeld. Diemers hapte pas na het telefoontje toe en zat enkele dagen later met Dick Advocaat aan tafel. "Dat was een heerlijk gesprek. Ik moet me richten op de plekken van de twee aanvallende middenvelders. Daar ligt ook mijn kracht."

"Ik snap dat er misschien mensen zijn die vraagtekens zetten bij een speler die van Fortuna Sittard komt. En het niveau zal ook hoger liggen, maar ik heb er vertrouwen in", aldus Diemers in het Algemeen Dagblad. "Of ik een laatbloeier ben, weet ik eigenlijk niet. Ik speelde voor FC Utrecht, Cambuur, De Graafschap en Fortuna en heb inmiddels veel ervaring in het betaald voetbal. Ik ben een volwassen speler geworden. Mijn trainer bij Fortuna, Kevin Hofland, heeft in de Kuip gespeeld en hij zei al eerder tegen mij dat ik deze stap echt aan kan. Dat ga ik bewijzen."

De komst van de middenvelder kon ook op veel weerstand rekenen van Het Legioen: Diemers lijkt een voorkeur voor de aartsvijand te hebben. "Ik kan iedereen verzekeren dat ik geen Ajacied ben. In de periode dat ik dat interview gaf, speelde Ajax erg sterk. Daar keek iedereen graag naar. Maar ik heb in het verleden vaak genoeg in de Kuip op de tribune gezeten hoor. Dat zeg ik niet om te compenseren, het is gewoon zo."

Voor Diemers persoonlijk zal 2020 een jaar zijn waar hij positief op terug zal kijken. "Dit is een bijzondere stap, Feyenoord is een grote club. Dit is een apart jaar met wat er allemaal in de wereld gebeurt. Maar voor mij is het een bijzonder jaar. Ik ben vader geworden van mijn zoontje Lyo en ik teken voor drie jaar bij Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
338 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 115 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 972 mensen actief, waarvan 294 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved