Gullit hoopt op titel: ''Als je ziet waar we vandaan komen...''

Gullit hoopt op titel: ''Als je ziet waar we vandaan komen...''

Ruud Gullit heeft vertrouwen in de kansen van Feyenoord in de titelrace. Sinds afgelopen weekend bedraagt de achterstand van de Rotterdammers op de gedeelde koplopers AZ en Ajax zes punten. Volgens oud-trainer Gullit gaat het een spannend slot van de competitie worden.

"Feyenoord kan het zelf beslissen", zegt Gullit, die als speler en trainer actief was bij Feyenoord. "Voor hunzelf maar ook voor de anderen. Ze moeten nog tegen AZ en Ajax, dat kan nog heel spannend worden."

"Natuurlijk, ik zou het heel leuk vinden", vervolgt hij. "Als je ziet waar we vandaan komen... Kijk: ik kom uit Amsterdam. Al die Ajacieden om mij heen vinden het allemaal normaal dat als ze goed voetballen, dat ze winnen. Als ze een keer niet winnen ligt het niet aan de tegenstander, maar aan hunzelf."

"In één keer staat iedereen weer met beide benen op de grond, iedereen gaat weer normaal doen. Dan komt het besef dat Feyenoord toch echt wel wat kan doen", besluit Gullit in gesprek met FOX Sports.

[readmore=49576]

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties